Jak si naplánovat kuchyni na míru

Jak si naplánovat kuchyni na míru

Snem každého kuchaře a kuchařky je kuchyně vyrobená na míru, přesně splňující jejich přání a nároky. Předání zakázky šikovnému truhláři, který promění sen v realitu však musí předcházet pečlivé plánování. Kuchyň je také místem, kde trávíme mnoho času, která musí být funkční proto a prakticky zařízená. Nejdříve se rozhodněte, jaký styl kuchyně vám bude vyhovovat a jaký tvar si představujete. Myslete při tom ale především na své potřeby a na to, jak často kuchyň využíváte než na nejnovější trendy.

Dalším důležitým krokem je si kuchyň rozdělit na zóny. Ty by měly respektovat sled jednotlivých prací. Většinou nejdříve vezmeme jídlo z lednice, potřebujeme si ho někam odložit, umýt suroviny, nakrájet je, uvařit a mít kam odložit také horký hrnec. Tomu by tedy mělo odpovídat umístění spotřebičů i rozložení linky. Dalším neméně významným prvkem je dostatek úložných prostorů. Nejen na hrnce a nádobí, ale také na potraviny. Dostatek úložných prostorů i v malé kuchyni vám spolehlivě zajistí zakázková výroba kuchyně na míru. Šikovný truhlář zvládne vyrobit i skříňky atypických rozměrů a ani centimetr místa tak nepřijde nazmar.

Výrobou nábytku na zakázku se zabývá pan Stanislav Kytner z Nedvědic. S touto prací má již dlouholeté zkušenosti a na svém kontě mnoho úspěšných zakázek stejně jako spokojených zákazníků. Pokud si nebudete jistí, jak kuchyni rozložit nebo které materiály zvolit, vždy vám poradí na základě svých zkušeností. Kromě kuchyní na zakázku se pan Stanislav Kytner věnuje také výrobě nábytku. Ať už potřebujete vestavěnou skříň, atypickou postel nebo originální kuchyňský stůl, jste tu na správném místě. I na vaši zahradu vyrobí psí boudu, pískoviště nebo zahradní doplňky podle vašich přání.